I won't bold the font, just write it at the front = =
Thank you Ayuan for the beautiful cover, I was so moved~~~~
This article has been completed. Thank you for your support. I am not good at cheating and I have made everyone suffer. I bow.
Copywriting:
This is the time travel between the Internet King and his tutor, it may be Tianlei CP (not possible)
But, imagine it, it might be a very interesting thing
Answers to various questions about the title of this article:
Q1: Why did you choose Net King Time Travel instead of other anime?
Answer: We need to analyze slowly
"One Piece": If you don't know One Piece these days, you probably don't need to watch Japanese anime. You should go to kindergarten and study for a few more years. But Su, One Piece is so amazing, I can't tarnish the first place~
"Naruto": The famous handsome guy Kakashi should be able to do it, or Sasuke, who many girls think is handsome but I don't agree with him, can do it. But, can you let me break up the Sasuke couple? T_T
"The God of Death": There are so many handsome guys, and as the author, I can't stand the God of Death, but I gave up because I couldn't stand it...
"Gintama": The world of Gintama can easily lead Tsuna to corruption and destruction (silent)
"The Exorcist Boy": It is said that two rabbits will collide with each other...
"Chess Soul": In fact, the light is quite good. I discovered the JQ between the two of them before I even made F.
"Doraemon": Actually, this one suits Tsuna quite well (I have no other intention), but I can't tarnish my childhood dream.
"The Adventures of Panda (also known as: A Notebook Falls from the Sky)": The world here is too dark. Do you know why Yue killed L? Yes, it's because we love each other too deeply. What if L and Yue accidentally fall in love with Tsunayoshi among all of us and write Tsunayoshi's name in a notebook given by Ruike, can I bear it? I T_T
"Big-Headed Son and Small-Headed Dad": Clap your hands, this is good! ! But Tsuna's head isn't too big, and I don't want him to have a big-headed son scene with the Rainbow Son.
"Pleasant Goat and Big Big Wolf": Who? Who made this suggestion? ! You are pushing Tsunayoshi into the fire pit. Everyone knows that everyone loves Big Big Wolf. If you let our Tsunayoshi go there, wouldn't it lead to Tsunayoshi x Big Big Wolf? !
Q2: Wang Wang also has many of his own CPs, such as ALL Yue and so on. You can't bear to break up Zuo Ming and Liang Guang, but you can't bear to break up ALL Yue?
Answer: In fact, I have not had much interest in NetKing in the past two years, so let's tear it down. After all, the purpose of this article is to make one person a fool, and two people a fool.
Q3: Is this article really Raven? In your last Mary Sue article, the writing style changed drastically in the middle, and the final ending turned out to be literary. Are you sure this article is going to be amazing?
Answer: The last article was an accident, because I changed my mind midway and decided to torture Mary Sue and at the same time torture the reader's heart, so... But don't worry, this article is going to be an absolute joy. But whether it can make everyone laugh, there still needs to be a trial stage (pumping)
Q4: Aren't you afraid of being slapped when you travel through time like this? And he also has an ID that is absolutely fake.
Answer: Although it is true that Akibe × Tsunayoshi is easily scolded in Net King = =, but I believe more people want to be scolded (do you think everyone is like you?) MINA, don't be careless!
Q5: Besides Tsunayoshi, are there any other tutor characters appearing in this article?
Answer: In order to highlight the specialness of Tsunayoshi, I will let Tsunayoshi travel through time, so...
Q6: You used Atobe as the male protagonist. Why not Tezuka, who has the highest male lead rate among Internet kings?
Answer: I don't want Tsunayoshi to be tortured by a group of villains in Bisheng, and to be frozen into ice cubes in King of Nets (Audience: It's clear that Tsunayoshi is the only one who freezes others into ice cubes!)
Q7: What do you think of fans of Net King's other CPs and Tutor's other CPs?
Answer: Lei does not distinguish between men and women and anime (was expelled by PIA)
Q8: Your G27 story opened another hole before you finished writing it. Don't you feel ashamed?
Answer: ma~ma~ it doesn't matter (someone who is irresponsible)
Q9: Since you have a criminal record, will this article be cut in half?
Answer: Absolutely not! Although I am not as diligent as the last article this time, there will be no abandonment. I guarantee it with my personality.
Q10: How do you feel about writing this article?
Answer: I feel like a Mary Sue. I'm so ecstatic~ It's so exciting (I was sent away by PIA)
Intention:
Reader comments
I was a little shocked at first! But after reading it, I really love this CP. The character description is good. At least the character design and the description of the character's heart are not broken. They are attracted to each other. It would be better if it is a full-length novel! I want to see Tiantian's daily life!
Damn it, I have been reading tutoring articles for several years, and this is the first time I saw Tsunayoshi beating himself to death with a gas bomb that exploded his clothes.
I haven't seen such a beautiful Internet King fanfic on JJ for a long time!
Support! +The masterpiece of Atobe fans in my heart
It's not easy to write without crashing, but the most amazing thing is to write the feeling of Tsunayoshi and Atobe being involuntarily attracted to each other! ! !
It's really good-looking. It was a few years ago that I read the fanfics of Tutoring and Internet King. Recently, I was bored and searched, but I didn't expect to find a surprise!
Tsuna is really written in a very beautiful and gentle way, and Atobe is really handsome.
In fact, I personally like to read long novels, and I think it would be perfect if Seigaku's Story and Hyokui's Story of the Guardians were made longer and more complete with the ending. However, it is understandable that this article was written a few years ago.
Really nice
It's really good-looking. It was a few years ago that I read the fanfics of Tutoring and Internet King. Recently, I was bored and searched, but I didn't expect to find a surprise!
Tsuna is really written in a very beautiful and gentle way, and Atobe is really handsome.
In fact, I personally like to read long novels, and I think it would be perfect if Seigaku's Story and Hyokui's Story of the Guardians were made longer and more complete with the ending. However, it is understandable that this article was written a few years ago.
It's really beautiful!
I was a little shocked at first! But after reading it, I really love this CP. The character description is good. At least the character design and the description of the character's heart are not broken. They are attracted to each other. It would be better if it is a full-length novel! I want to see Tiantian's daily life!
Damn it, I have been reading tutoring articles for several years, and this is the first time I saw Tsunayoshi beating himself to death with a gas bomb that exploded his clothes.
I haven't seen such a beautiful Internet King fanfic on JJ for a long time! Support! +The masterpiece of Atobe fans in my heart It's not easy to write without crashing, but the most amazing thing is to write the feeling of Tsunayoshi and Atobe being involuntarily attracted to each other! ! !
It's really good-looking. It was a few years ago that I read the fanfics of Tutoring and Internet King. Recently, I was bored and searched, but I didn't expect to find a surprise! Tsuna is really written in a very beautiful and gentle way, and Atobe is really handsome. In fact, I personally like to read long novels, and I think it would be perfect if Seigaku's Story and Hyokui's Story of the Guardians were made longer and more complete with the ending. However, it is understandable that this article was written a few years ago. Really nice
It's really good-looking. It was a few years ago that I read the fanfics of Tutoring and Internet King. Recently, I was bored and searched, but I didn't expect to find a surprise! Tsuna is really written in a very beautiful and gentle way, and Atobe is really handsome. In fact, I personally like to read long novels, and I think it would be perfect if Seigaku's Story and Hyokui's Story of the Guardians were made longer and more complete with the ending. However, it is understandable that this article was written a few years ago. It's really beautiful!